bzz.se
Användarnamn:
Lösenord:
Logga in automatiskt?
Startsida | Annonsera | Lista annonser | Bli medlem | Logga in | Hjälp | Om bzz.se
Annonsnavigering
Säljes
Köpes
Bytes
Skänkes

Bara bildannonser
Visa mikrobilder
Visa alla annonser
Välj en Region
Hela Sverige

Välj en region
Välj en Kategori
Alla Kategorier
Fordon
Företagsmarknad
Hobby, Musik, mm
Sport, Fritid
Barnartiklar
Bostäder, Tomter
Bygg, Vitvaror
Möbler, Inredning
Kläder, Skor, mm
Ljud, Bild, Tele
Data
Övrigt
Hjälp för att söka annonser
Lista alla annonser
För att se alla samtliga annonser på bzz.se så klicka på "Lista annonser" som finns i menyraden i ovankant på sidan. Du kan även klicka på "Visa alla annonser" ovanför kartan på vänsterkanten.

Välja annonstyper
Det finns fyra olika annonstyper på bzz.se: Säljes, Köpes, Bytes och Skänkes. Du kan välja vilka typer av annonser du vill se genom att klicka i motsvarande ruta vid annonstypen. Annonstyperna väljer du uppe till vänster på sidan. Om ingen av annonstyperna är valda så visas samtliga annonstyper.

Välj region
Om du endast vill se annonser från ett visst län, välj då det län du vill visa annonser från på kartan genom att klicka på önskat län. Vill du senare visa annonser från samtliga regioner igen så klicka då på "Hela Sverige" ovanför kartan.

Välj kategori
Om du endast vill visa annonser från en specifik kategori så välj då önskad kategori nere till vänster på sidan. Först väljer du en huvudkategori, du får då samtliga annonser listade i den kategorin. Vill du sen välja underkategorier så fortsätt välja dem genom att klicka på dem. För att åter se alla kategoriers samtliga annonser så välj "Alla kategorier" under kartan.

Sök i sökfältet
I sökfältet till vänster under annonstyperna så kan du välja att söka efter texter i annonserna. Textsökningen är ett mycket kraftfullt verktyg i att söka efter annonser. Klicka i sökföltet och skriv den text du önskar söka efter. Klicka därefter på "Sök" knappen så visas resultatet av sökningen. Du kan söka efter flera ord/texter samtidigt. Då visas bara annonser som innehåller samtliga dessa ord. Vill du sålla bort annonser med vissa ord så lägg till ett minustecken framför ordet du vill sålla bort.
Exempel:
[Volvo] visar alla annonser som innehåller ordet Volvo
[Volvo 240] visar alla annonser som innehåller orden Volvo och 240.
[Volvo 240 -kombi] visar som ovan men sållar bort annonser med ordet kombi i.

Kombinerade sökningar
För att göra riktigt avancerade sökningar så kan du kombinera funktionerna ovan. Du kan exempelvis söka efter alla Köpes annonser i Norrbotten i kategorin Barnartiklar/Barnvagnar med sökordet "Brio". Om du sen vill upprepa samma sökning fast i Västerbottens län så behöver du bara klicka på Västerbottens län på kartan för att få samma sökning upprepad på det nya länet.
Copyright ©2003-2004 bzz.se. All rights reserved.