bzz.se
Användarnamn:
Lösenord:
Logga in automatiskt?
Startsida | Annonsera | Lista annonser | Bli medlem | Logga in | Hjälp | Om bzz.se
Annonsnavigering
Säljes
Köpes
Bytes
Skänkes

Bara bildannonser
Visa mikrobilder
Visa alla annonser
Välj en Region
Hela Sverige

Välj en region
Välj en Kategori
Alla Kategorier
Fordon
Företagsmarknad
Hobby, Musik, mm
Sport, Fritid
Barnartiklar
Bostäder, Tomter
Bygg, Vitvaror
Möbler, Inredning
Kläder, Skor, mm
Ljud, Bild, Tele
Data
Övrigt
Hur man annonserar
Välj kategori och län
Klicka på "Annonsera" på menyraden i ovankant på sidan. En sida med en mängd olika kategorier visas.
Välj här vilken kategori du vill att din annons ska tillhöra.
Nu visas en karta uppdelad i län. Välj det län du vill att din annons ska tillhöra.

Ange kontaktuppgifter
Välj först den kommun du vill att din annons ska tillhöra. Ange sedan dina kontaktuppgifter. Namn och email måste fyllas i. Om du väljer att inte vilja bli kontaktad via email för svar på annonsen måste du även fylla i Telefon och/eller Mobil. Naturligtvis så kan du ange både Telefon och/eller Mobil, även om du tillåter kontakt via email.

Välj annonstyp
Välj om du vill sälja, köpa, byta eller skänka något i annonsen. Om du ska hyra ut något så välj sälj och välj köp om du önskar hyra. Om du inte vill ange något pris så låt det stå 0 kvar i fältet så syns "Bud!" där pris ska stå i annonsen. Väljer du skänkes kommer priset automatiskt att sättas till 0 kr.

Rubrik
Ange nu en rubrik till din annons. Tänk på att den ska ge en bra och kortfattad beskrivning av vad du vill annonsera. Rubriken kan vara max 50 tecken lång. Sidan känner av om du skriver för lång rubrik så du behöver inte räkna tecken. Du behöver/bör inte skriva säljes eller köpes i rubriken.

Beskrivning
I fältet "Beskrivning" så anger du själva annonstexten där du beskriver mer ingående vad du tänkt köpa eller sälja. Du behöver inte ange någon kontaktinformation i beskrivningen.

Relaterad länk
Om du vill kan du ange en länk för mer information. Ange länkens url i fältet bara.
(ex. http://www.user.se/~hemsidan/bil_tillsalu.html ) Om du anger en länk så måste den vara relevant för annonsen.

Bild
Om du vill visa en bild i samband med annonsen så tryck på knappen "Bläddra" för att välja en bild du har sparat på din dator. Storleken på bilden anpassas automatiskt för att passa annonssidan om bilden är stor.
Tänk på att bilden verkligen måste vara relevant för annonsen. (Exempelvis så är inte en Volvo logotype relevant om du ska sälja en Volvobil.)

Fortsätt/Uppdatera
När du är klar med annonsen så klicka på "Fortsätt/Uppdatera" så får du se en förhandsgranskning hur annonsen kommer att se ut. Om den ser bra ut så klicka på "Skicka", är du inte nöjd så välj "Redigera" så kommer du tillbaka till sidan där man sätter in annonser igen.
Glöm inte att klicka på "Skicka" om du är nöjd med annonsen!!

Verifiering
Efter några minuter så får du ett mail från oss där du får verifiera att det verkligen är du som satt in annonsen. Denna koll görs för att inte någon ska kunna sätta in annonser med felaktig mailadress.

Följ instruktionerna i mailet.

Efter du utfört instruktionerna i mailet du fått granskas annonsen av oss på bzz.se och förs sedan in bland dom andra annonserna för allmän beskådan. Denna granskning görs normalt inom ett dygn.

Klart!
Copyright ©2003-2004 bzz.se. All rights reserved.